verjonging-van-de-schaamlippen

 

 

 

Door vermindering van elasticiteit kan verlies van volume, stevigheid en volheid van de grote schaamlippen optreden. De grote schaamlippen kunnen slapper en langer worden en een verschrompelend uiterlijk krijgen. Met de Diva Tight vaginale laser kunnen ook de grote buitenste schaamlippen behandeld worden. De lasers stimuleert de collagene vezels, waardoor verjonging van de schaamlippen ontstaat. De schaamlippen worden voller en de doorbloeding wordt verbeterd.

Hoe werkt de Diva Tight vaginale laser?

De Divatight is een unieke laserbehandeling omdat er twee lasers worden gecombineerd in 1 behandeling. De lasers stimuleren de collageenproductie. Met de Diva Tight vaginale laser kunnen ook de grote buitenste schaamlippen behandeld worden. De laser stimuleert de collagene vezels, waardoor verjonging van de schaamlippen ontstaat. De schaamlippen worden voller en de doorbloeding wordt verbeterd.

Hier vindt u meer informatie over de Diva Tight vaginale laser.

Behandelen verjonging schaamlippen

De specialisten op het gebied van schaamlippen verjonging met de Diva Tight laser is Kliniek Huid & Laser Utrecht. Hier gaat u naar de website van Huid & Laser Utrecht en leest u meer over de Diva Tight vaginale laser. U kunt ook gelijk een afspraak maken. De consulten bij Huid & Laser Utrecht zijn gratis en vrijblijvend!