Vaginale-klachten-na-borst--of-baarmoederhalskanker

Vaginale atrofie kan ook ontstaan bij vrouwen die eerder een hormoon-gevoelige vorm van borst- of baarmoederhalskanker hebben gehad en geen oestrogenen mogen gebruiken. Jonge vrouwen kunnen al vroeg in de overgang komen als zij behandeld zijn met chemotherapie, waardoor al op jonge leeftijd klachten van vaginale atrofie kunnen ontstaan.

Behandeling van vaginale klachten na borst- of baarmoederhals kanker

Huid & Laser Utrecht behandelt met de Diva Tight laser effectief vaginale klachten na borst- of baarmoederhalskanker. De artsen en huidtherapeuten van Huid & Laser Utrecht gebruiken de Diva Tightlaser om de collageenproductie van de vaginawand te stimuleren. De nieuwe collageen- aanmaak zorgt voor een blijvende versteviging en verbetering van de structuur van de vaginawand, en een normale vaginale elasticiteit.  Hierdoor wordt ook de hydratatie verbeterd. Hier leest u meer over de behandeling met de Diva Tight laser.

Specialisten op het gebied van vaginale klachten na borst- of baarmoederhals kanker

De vriendelijke en kundige specialisten van Huid & Laser Utrecht helpen u graag van uw vaginale klachten af. Ze nemen rustig de tijd om u alles uit te leggen, zodat u precies weet wat de behandeling in houdt. Neem nu contact op met Huid & Laser Utrecht. U kunt ze bereiken onder 030-75 102 69 of per mail of info@huid-en-laser-utrecht.nl. Consulten zijn gratis en vrijblijvend!